Suppilovahverorisotto

Haihduta sienistä vesi pannulla, lisää öljy ja sipuli, kuullota.

Lisää kalkkunasuikaleet, ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon riisi ja anna hetken kaikkien aineiden kuulottua.

Lisää vesi.

Anna ruoan kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.

Lisää maissi ja tarvittaessa vettä.

Kypsennä vielä 5 minuuttia.

Mausta risotto hunajalla, timjamilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g298g89kcal3g11.9g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Rypsiöljy 47g418kcal0g0g47.3g0g
Kalkkunafilesuikaleet hunajamarinadissa (Atria), annos 400g700g770kcal119g17.5g23.8g0g
Risottoriisi (Risella), 60g525g1838kcal42g393.9g8.9g15.8g
Vesi, vesijohtovesi 1050g0kcal0g0g0g0g
Maissi, pirkka175g215kcal5.3g45.5g1.4g6g
Hunaja 105g347kcal0.5g84.9g0g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6160g7450kcal344.2g1124.2g165.4g49.6g
Valittu annoskoko3080g3725kcal172.1g562.1g82.7g24.8g
Annoskoko puolitettuna1540g1863kcal86.1g281.1g41.4g12.4g
Arvot/100g100g121kcal5.6g18.3g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108414