Suppilovahverorisotto

Haihduta sienistä vesi pannulla, lisää öljy ja sipuli, kuullota.

Lisää kalkkunasuikaleet, ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon riisi ja anna hetken kaikkien aineiden kuulottua.

Lisää vesi.

Anna ruoan kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.

Lisää maissi ja tarvittaessa vettä.

Kypsennä vielä 5 minuuttia.

Mausta risotto hunajalla, timjamilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g383g115kcal3.8g15.3g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Rypsiöljy 61g537kcal0g0g60.8g0g
Kalkkunafilesuikaleet hunajamarinadissa (Atria), annos 400g900g990kcal153g22.5g30.6g0g
Risottoriisi (Risella), 60g675g2363kcal54g506.4g11.5g20.3g
Vesi, vesijohtovesi 1350g0kcal0g0g0g0g
Maissi, pirkka225g277kcal6.8g58.5g1.8g7.7g
Hunaja 135g446kcal0.7g109.1g0g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7920g9579kcal442.4g1445.2g212.6g63.6g
Valittu annoskoko3960g4789kcal221.2g722.6g106.3g31.8g
Annoskoko puolitettuna1980g2395kcal110.6g361.3g53.2g15.9g
Arvot/100g100g121kcal5.6g18.2g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108414