Suppilovahverorisotto

Haihduta sienistä vesi pannulla, lisää öljy ja sipuli, kuullota.

Lisää kalkkunasuikaleet, ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon riisi ja anna hetken kaikkien aineiden kuulottua.

Lisää vesi.

Anna ruoan kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.

Lisää maissi ja tarvittaessa vettä.

Kypsennä vielä 5 minuuttia.

Mausta risotto hunajalla, timjamilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g85g26kcal0.9g3.4g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Rypsiöljy 14g119kcal0g0g13.5g0g
Kalkkunafilesuikaleet hunajamarinadissa (Atria), annos 400g200g220kcal34g5g6.8g0g
Risottoriisi (Risella), 60g150g525kcal12g112.5g2.6g4.5g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Maissi, pirkka50g62kcal1.5g13g0.4g1.7g
Hunaja 30g99kcal0.2g24.2g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1760g2128kcal98.6g321g47.4g14.2g
Valittu annoskoko880g1064kcal49.3g160.5g23.7g7.1g
Annoskoko puolitettuna440g532kcal24.7g80.3g11.9g3.6g
Arvot/100g100g121kcal5.6g18.2g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108414