Kalkkunakiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan kerros perunasuikaleita sekä pilkkomasi sipulit.

Lisää joukkoon myös kalkkunasuikaleet ja sekoita nämä tasaiseksi.

Lisää pinnalle Mustapekka- juustoa paloina tasiasesti.

Sitten vielä ohut kerros perunasuikaleita päälikerrokseksi.

Kaada päälle 0,5l valmistamaasi lihalientä (2 kuutiota 0,5l vettä) sekä kerma.

Laita uuniin hautumaan niin pitkäksi aikaa että neste on haihtunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Lihaliemikuutio Maggi7.7g22kcal0.7g0.5g1.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 157g0kcal0g0g0g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)35g164kcal4.2g2.5g15.4g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl87g105kcal3g3.1g8.7g0g
Perunasuikale (Apetit)525g373kcal8.4g82.4g0.5g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g210g229kcal50.4g2.1g2.1g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g35g19kcal1.1g2.2g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2254g1860kcal137.4g192.4g58.6g2.4g
Valittu annoskoko1127g930kcal68.7g96.2g29.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna564g465kcal34.4g48.1g14.7g0.6g
Arvot/100g100g83kcal6.1g8.5g2.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113362