Kalkkunakiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan kerros perunasuikaleita sekä pilkkomasi sipulit.

Lisää joukkoon myös kalkkunasuikaleet ja sekoita nämä tasaiseksi.

Lisää pinnalle Mustapekka- juustoa paloina tasiasesti.

Sitten vielä ohut kerros perunasuikaleita päälikerrokseksi.

Kaada päälle 0,5l valmistamaasi lihalientä (2 kuutiota 0,5l vettä) sekä kerma.

Laita uuniin hautumaan niin pitkäksi aikaa että neste on haihtunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Lihaliemikuutio Maggi8.8g25kcal0.8g0.6g2g0g
Vesi, vesijohtovesi 180g0kcal0g0g0g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)40g188kcal4.8g2.9g17.6g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl100g120kcal3.4g3.6g10g0g
Perunasuikale (Apetit)600g426kcal9.6g94.1g0.6g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g240g261kcal57.6g2.4g2.4g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g40g22kcal1.2g2.6g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2576g2126kcal156.8g220g67.2g2.8g
Valittu annoskoko1288g1063kcal78.4g110g33.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna644g532kcal39.2g55g16.8g0.7g
Arvot/100g100g83kcal6.1g8.5g2.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113362