Kalkkunakiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan kerros perunasuikaleita sekä pilkkomasi sipulit.

Lisää joukkoon myös kalkkunasuikaleet ja sekoita nämä tasaiseksi.

Lisää pinnalle Mustapekka- juustoa paloina tasiasesti.

Sitten vielä ohut kerros perunasuikaleita päälikerrokseksi.

Kaada päälle 0,5l valmistamaasi lihalientä (2 kuutiota 0,5l vettä) sekä kerma.

Laita uuniin hautumaan niin pitkäksi aikaa että neste on haihtunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Lihaliemikuutio Maggi10g28kcal0.9g0.7g2.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 202g0kcal0g0g0g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)45g211kcal5.4g3.2g19.8g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl112g135kcal3.8g4g11.2g0g
Perunasuikale (Apetit)675g479kcal10.8g105.9g0.7g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g270g294kcal64.8g2.7g2.7g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g45g25kcal1.4g2.9g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2898g2392kcal176.6g247.4g75.6g3g
Valittu annoskoko1449g1196kcal88.3g123.7g37.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna725g598kcal44.2g61.9g18.9g0.8g
Arvot/100g100g83kcal6.1g8.5g2.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113362