Kalkkunakiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan kerros perunasuikaleita sekä pilkkomasi sipulit.

Lisää joukkoon myös kalkkunasuikaleet ja sekoita nämä tasaiseksi.

Lisää pinnalle Mustapekka- juustoa paloina tasiasesti.

Sitten vielä ohut kerros perunasuikaleita päälikerrokseksi.

Kaada päälle 0,5l valmistamaasi lihalientä (2 kuutiota 0,5l vettä) sekä kerma.

Laita uuniin hautumaan niin pitkäksi aikaa että neste on haihtunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Lihaliemikuutio Maggi11g31kcal1g0.8g2.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)50g235kcal6g3.6g22g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl125g150kcal4.2g4.5g12.5g0g
Perunasuikale (Apetit)750g532kcal12g117.7g0.7g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g300g327kcal72g3g3g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g50g28kcal1.5g3.2g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3220g2658kcal196g275.2g83.8g3.4g
Valittu annoskoko1610g1329kcal98g137.6g41.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna805g665kcal49g68.8g21g0.9g
Arvot/100g100g83kcal6.1g8.5g2.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113362