Kalkkunakiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan kerros perunasuikaleita sekä pilkkomasi sipulit.

Lisää joukkoon myös kalkkunasuikaleet ja sekoita nämä tasaiseksi.

Lisää pinnalle Mustapekka- juustoa paloina tasiasesti.

Sitten vielä ohut kerros perunasuikaleita päälikerrokseksi.

Kaada päälle 0,5l valmistamaasi lihalientä (2 kuutiota 0,5l vettä) sekä kerma.

Laita uuniin hautumaan niin pitkäksi aikaa että neste on haihtunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Lihaliemikuutio Maggi18g49kcal1.6g1.2g4g0g
Vesi, vesijohtovesi 360g0kcal0g0g0g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)80g376kcal9.6g5.8g35.2g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl200g240kcal6.8g7.2g20g0g
Perunasuikale (Apetit)1199g852kcal19.2g188.3g1.2g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g480g523kcal115.1g4.8g4.8g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g80g44kcal2.5g5.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5152g4253kcal313.8g440.2g134.2g5.4g
Valittu annoskoko2576g2127kcal156.9g220.1g67.1g2.7g
Annoskoko puolitettuna1288g1063kcal78.5g110.1g33.6g1.4g
Arvot/100g100g83kcal6.1g8.5g2.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113362