Kalkkunakiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan kerros perunasuikaleita sekä pilkkomasi sipulit.

Lisää joukkoon myös kalkkunasuikaleet ja sekoita nämä tasaiseksi.

Lisää pinnalle Mustapekka- juustoa paloina tasiasesti.

Sitten vielä ohut kerros perunasuikaleita päälikerrokseksi.

Kaada päälle 0,5l valmistamaasi lihalientä (2 kuutiota 0,5l vettä) sekä kerma.

Laita uuniin hautumaan niin pitkäksi aikaa että neste on haihtunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Lihaliemikuutio Maggi22g62kcal2g1.5g5.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)100g470kcal12g7.2g44g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl250g300kcal8.5g9g25g0g
Perunasuikale (Apetit)1499g1064kcal24g235.4g1.5g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g600g654kcal143.9g6g6g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g100g55kcal3.1g6.4g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6440g5316kcal392.2g550.2g168g6.8g
Valittu annoskoko3220g2658kcal196.1g275.1g84g3.4g
Annoskoko puolitettuna1610g1329kcal98.1g137.6g42g1.7g
Arvot/100g100g83kcal6.1g8.5g2.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113362