Kalkkunakiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan kerros perunasuikaleita sekä pilkkomasi sipulit.

Lisää joukkoon myös kalkkunasuikaleet ja sekoita nämä tasaiseksi.

Lisää pinnalle Mustapekka- juustoa paloina tasiasesti.

Sitten vielä ohut kerros perunasuikaleita päälikerrokseksi.

Kaada päälle 0,5l valmistamaasi lihalientä (2 kuutiota 0,5l vettä) sekä kerma.

Laita uuniin hautumaan niin pitkäksi aikaa että neste on haihtunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)320g86kcal4.2g15.4g0.6g5.4g
Lihaliemikuutio Maggi35g99kcal3.2g2.5g8.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 720g0kcal0g0g0g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)160g752kcal19.2g11.5g70.4g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl400g480kcal13.6g14.4g40g0g
Perunasuikale (Apetit)2399g1703kcal38.4g376.6g2.4g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g959g1046kcal230.3g9.6g9.6g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g160g88kcal5g10.2g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10304g8505kcal627.8g880.4g268.6g10.8g
Valittu annoskoko5152g4253kcal313.9g440.2g134.3g5.4g
Annoskoko puolitettuna2576g2126kcal157g220.1g67.2g2.7g
Arvot/100g100g83kcal6.1g8.5g2.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113362