Kalkkunakiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan kerros perunasuikaleita sekä pilkkomasi sipulit.

Lisää joukkoon myös kalkkunasuikaleet ja sekoita nämä tasaiseksi.

Lisää pinnalle Mustapekka- juustoa paloina tasiasesti.

Sitten vielä ohut kerros perunasuikaleita päälikerrokseksi.

Kaada päälle 0,5l valmistamaasi lihalientä (2 kuutiota 0,5l vettä) sekä kerma.

Laita uuniin hautumaan niin pitkäksi aikaa että neste on haihtunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Lihaliemikuutio Maggi4.4g12kcal0.4g0.3g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 90g0kcal0g0g0g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)20g94kcal2.4g1.4g8.8g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl50g60kcal1.7g1.8g5g0g
Perunasuikale (Apetit)300g213kcal4.8g47.1g0.3g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g120g131kcal28.8g1.2g1.2g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g20g11kcal0.6g1.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1288g1063kcal78.4g110g33.6g1.4g
Valittu annoskoko644g532kcal39.2g55g16.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna322g266kcal19.6g27.5g8.4g0.4g
Arvot/100g100g83kcal6.1g8.5g2.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113362