Kalkkunakiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan kerros perunasuikaleita sekä pilkkomasi sipulit.

Lisää joukkoon myös kalkkunasuikaleet ja sekoita nämä tasaiseksi.

Lisää pinnalle Mustapekka- juustoa paloina tasiasesti.

Sitten vielä ohut kerros perunasuikaleita päälikerrokseksi.

Kaada päälle 0,5l valmistamaasi lihalientä (2 kuutiota 0,5l vettä) sekä kerma.

Laita uuniin hautumaan niin pitkäksi aikaa että neste on haihtunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Lihaliemikuutio Maggi44g123kcal4g3.1g10.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 900g0kcal0g0g0g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)200g940kcal24g14.4g88g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl500g600kcal17g18g50g0g
Perunasuikale (Apetit)3000g2130kcal48g471g3g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g1200g1308kcal288g12g12g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g200g110kcal6.2g12.8g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12888g10638kcal784.8g1101g335.8g13.6g
Valittu annoskoko6444g5319kcal392.4g550.5g167.9g6.8g
Annoskoko puolitettuna3222g2660kcal196.2g275.3g84g3.4g
Arvot/100g100g83kcal6.1g8.5g2.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113362