Kalkkunakiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan kerros perunasuikaleita sekä pilkkomasi sipulit.

Lisää joukkoon myös kalkkunasuikaleet ja sekoita nämä tasaiseksi.

Lisää pinnalle Mustapekka- juustoa paloina tasiasesti.

Sitten vielä ohut kerros perunasuikaleita päälikerrokseksi.

Kaada päälle 0,5l valmistamaasi lihalientä (2 kuutiota 0,5l vettä) sekä kerma.

Laita uuniin hautumaan niin pitkäksi aikaa että neste on haihtunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Lihaliemikuutio Maggi5.5g15kcal0.5g0.4g1.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)25g118kcal3g1.8g11g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl63g75kcal2.1g2.3g6.3g0g
Perunasuikale (Apetit)375g266kcal6g58.9g0.4g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g150g164kcal36g1.5g1.5g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g25g14kcal0.8g1.6g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1611g1330kcal98g137.8g42.2g1.6g
Valittu annoskoko806g665kcal49g68.9g21.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna403g332kcal24.5g34.5g10.6g0.4g
Arvot/100g100g83kcal6.1g8.6g2.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113362