Kalkkunakiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan kerros perunasuikaleita sekä pilkkomasi sipulit.

Lisää joukkoon myös kalkkunasuikaleet ja sekoita nämä tasaiseksi.

Lisää pinnalle Mustapekka- juustoa paloina tasiasesti.

Sitten vielä ohut kerros perunasuikaleita päälikerrokseksi.

Kaada päälle 0,5l valmistamaasi lihalientä (2 kuutiota 0,5l vettä) sekä kerma.

Laita uuniin hautumaan niin pitkäksi aikaa että neste on haihtunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Lihaliemikuutio Maggi6.6g19kcal0.6g0.5g1.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 135g0kcal0g0g0g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)30g141kcal3.6g2.2g13.2g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl75g90kcal2.5g2.7g7.5g0g
Perunasuikale (Apetit)450g319kcal7.2g70.6g0.4g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g180g196kcal43.2g1.8g1.8g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g30g17kcal0.9g1.9g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1932g1595kcal117.6g165.2g50.2g2g
Valittu annoskoko966g797kcal58.8g82.6g25.1g1g
Annoskoko puolitettuna483g399kcal29.4g41.3g12.6g0.5g
Arvot/100g100g83kcal6.1g8.5g2.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113362