Perjantaipizza

Tee pizzapohja ohjeen mukaan kohoamaan.

Kuullota sipuli ja valkosipuli kuutiot ja lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta jauheliha oman maun mukaan (grillimauste, chili, paprikaujauhe jne..).

Painele taikina ohueksi, tasaiseksi levyksi uunipellille ja levitä sen päälle ketsuppia.

Lisää ruskistettu jauheliha, kalkkunasuikaleet, suolakurkku sekä ananaspalat.

Pinnalle juustoraaste ja eikun uuniin.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g8g72kcal0g0g8g0g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g400g512kcal59.6g0g36g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Ketsuppi, Heinz35g36kcal0.3g8.4g0g0.4g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g150g17kcal1.2g2.4g0.2g0g
Ruispizzamix (Sunnuntai), annos 300g150g570kcal18g99g10.5g9g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g150g164kcal36g1.5g1.5g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%100g280kcal29g2.5g17g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2506g3403kcal293.8g245.2g147.2g24.4g
Valittu annoskoko1253g1701kcal146.9g122.6g73.6g12.2g
Annoskoko puolitettuna627g851kcal73.5g61.3g36.8g6.1g
Arvot/100g100g136kcal11.7g9.8g5.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113366