Perjantaipizza

Tee pizzapohja ohjeen mukaan kohoamaan.

Kuullota sipuli ja valkosipuli kuutiot ja lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta jauheliha oman maun mukaan (grillimauste, chili, paprikaujauhe jne..).

Painele taikina ohueksi, tasaiseksi levyksi uunipellille ja levitä sen päälle ketsuppia.

Lisää ruskistettu jauheliha, kalkkunasuikaleet, suolakurkku sekä ananaspalat.

Pinnalle juustoraaste ja eikun uuniin.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g16g144kcal0g0g16g0g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g799g1022kcal119g0g71.9g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Ketsuppi, Heinz70g72kcal0.6g16.8g0.1g0.8g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g300g33kcal2.4g4.8g0.3g0g
Ruispizzamix (Sunnuntai), annos 300g300g1138kcal35.9g197.7g21g18g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g300g327kcal71.9g3g3g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%200g559kcal57.9g5g33.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5004g6795kcal586.4g490g293.8g48.6g
Valittu annoskoko2502g3397kcal293.2g245g146.9g24.3g
Annoskoko puolitettuna1251g1699kcal146.6g122.5g73.5g12.2g
Arvot/100g100g136kcal11.7g9.8g5.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113366