Perjantaipizza

Tee pizzapohja ohjeen mukaan kohoamaan.

Kuullota sipuli ja valkosipuli kuutiot ja lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta jauheliha oman maun mukaan (grillimauste, chili, paprikaujauhe jne..).

Painele taikina ohueksi, tasaiseksi levyksi uunipellille ja levitä sen päälle ketsuppia.

Lisää ruskistettu jauheliha, kalkkunasuikaleet, suolakurkku sekä ananaspalat.

Pinnalle juustoraaste ja eikun uuniin.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g32g288kcal0g0g32g0g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g1600g2048kcal238.4g0g144g0g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Ketsuppi, Heinz140g144kcal1.3g33.7g0.1g1.7g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g600g66kcal4.8g9.6g0.6g0g
Ruispizzamix (Sunnuntai), annos 300g600g2280kcal72g396g42g36g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g600g654kcal144g6g6g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%400g1120kcal116g10g68g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10024g13611kcal1175g981.2g588.2g97.4g
Valittu annoskoko5012g6806kcal587.5g490.6g294.1g48.7g
Annoskoko puolitettuna2506g3403kcal293.8g245.3g147.1g24.4g
Arvot/100g100g136kcal11.7g9.8g5.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113366