Kaalikeitto

Suikaloi kaali ja sipuli ja laita kiehumaan liha- ja kasvisliemikuutioin maustettuun veteen.

Paista jauheliha ja mausta esim.

grillausmausteella halutessasi.

Anna kaalin kiehua miedolla lämmöllä tunnin verran ja lisää sitten jauheliha ja kasvissuikaleet joukkoon.

Lisää halutessasi suolaa/soijaa sekä siirappia mausteeksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali200g42kcal2.4g6.8g0.4g4.2g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g107g137kcal15.9g0g9.6g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä80g33kcal1.1g6.5g0.2g2.4g
Kasvisliemikuutio, Knorr4.4g12kcal0.4g0.4g1.1g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi4.4g12kcal0.4g0.3g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Siirappi 6.7g20kcal0g4.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2096g575kcal41.6g42g29g14.8g
Valittu annoskoko1048g287kcal20.8g21g14.5g7.4g
Annoskoko puolitettuna524g144kcal10.4g10.5g7.3g3.7g
Arvot/100g100g27kcal2g2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113391