Kaalikeitto

Suikaloi kaali ja sipuli ja laita kiehumaan liha- ja kasvisliemikuutioin maustettuun veteen.

Paista jauheliha ja mausta esim.

grillausmausteella halutessasi.

Anna kaalin kiehua miedolla lämmöllä tunnin verran ja lisää sitten jauheliha ja kasvissuikaleet joukkoon.

Lisää halutessasi suolaa/soijaa sekä siirappia mausteeksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali300g63kcal3.6g10.2g0.6g6.3g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g160g205kcal23.8g0g14.4g0g
Sipuli (kuorittu)66g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä120g49kcal1.7g9.7g0.4g3.6g
Kasvisliemikuutio, Knorr6.6g19kcal0.5g0.6g1.6g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi6.6g19kcal0.6g0.5g1.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 900g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g3.2g29kcal0g0g3.2g0g
Siirappi 10g30kcal0g7.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3144g862kcal62.2g63.2g43.6g22.2g
Valittu annoskoko1572g431kcal31.1g31.6g21.8g11.1g
Annoskoko puolitettuna786g216kcal15.6g15.8g10.9g5.6g
Arvot/100g100g27kcal2g2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113391