Kaalikeitto

Suikaloi kaali ja sipuli ja laita kiehumaan liha- ja kasvisliemikuutioin maustettuun veteen.

Paista jauheliha ja mausta esim.

grillausmausteella halutessasi.

Anna kaalin kiehua miedolla lämmöllä tunnin verran ja lisää sitten jauheliha ja kasvissuikaleet joukkoon.

Lisää halutessasi suolaa/soijaa sekä siirappia mausteeksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali400g84kcal4.8g13.6g0.8g8.4g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g213g273kcal31.8g0g19.2g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä160g66kcal2.2g13g0.5g4.8g
Kasvisliemikuutio, Knorr8.8g25kcal0.7g0.8g2.1g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi8.8g25kcal0.8g0.6g2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g4.3g38kcal0g0g4.3g0g
Siirappi 13g40kcal0g9.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4192g1149kcal82.8g84.2g58.2g29.6g
Valittu annoskoko2096g575kcal41.4g42.1g29.1g14.8g
Annoskoko puolitettuna1048g287kcal20.7g21.1g14.6g7.4g
Arvot/100g100g27kcal2g2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113391