Kaalikeitto

Suikaloi kaali ja sipuli ja laita kiehumaan liha- ja kasvisliemikuutioin maustettuun veteen.

Paista jauheliha ja mausta esim.

grillausmausteella halutessasi.

Anna kaalin kiehua miedolla lämmöllä tunnin verran ja lisää sitten jauheliha ja kasvissuikaleet joukkoon.

Lisää halutessasi suolaa/soijaa sekä siirappia mausteeksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali500g106kcal6g17g1g10.5g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g267g341kcal39.7g0g24g0g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä200g82kcal2.8g16.2g0.6g6g
Kasvisliemikuutio, Knorr11g31kcal0.9g1g2.6g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi11g31kcal1g0.8g2.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 1500g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g5.3g48kcal0g0g5.3g0g
Siirappi 17g50kcal0g12.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5240g1436kcal103.6g105.2g72.4g37.2g
Valittu annoskoko2620g718kcal51.8g52.6g36.2g18.6g
Annoskoko puolitettuna1310g359kcal25.9g26.3g18.1g9.3g
Arvot/100g100g27kcal2g2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113391