Kaalikeitto

Suikaloi kaali ja sipuli ja laita kiehumaan liha- ja kasvisliemikuutioin maustettuun veteen.

Paista jauheliha ja mausta esim.

grillausmausteella halutessasi.

Anna kaalin kiehua miedolla lämmöllä tunnin verran ja lisää sitten jauheliha ja kasvissuikaleet joukkoon.

Lisää halutessasi suolaa/soijaa sekä siirappia mausteeksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali600g127kcal7.2g20.4g1.2g12.6g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g320g410kcal47.7g0g28.8g0g
Sipuli (kuorittu)132g36kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä240g98kcal3.4g19.4g0.7g7.2g
Kasvisliemikuutio, Knorr13g37kcal1.1g1.3g3.2g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi13g37kcal1.2g0.9g3g0g
Vesi, vesijohtovesi 1800g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g6.4g58kcal0g0g6.4g0g
Siirappi 20g60kcal0g14.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6288g1724kcal124.6g126.2g87.2g44.4g
Valittu annoskoko3144g862kcal62.3g63.1g43.6g22.2g
Annoskoko puolitettuna1572g431kcal31.2g31.6g21.8g11.1g
Arvot/100g100g27kcal2g2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113391