Kaalikeitto

Suikaloi kaali ja sipuli ja laita kiehumaan liha- ja kasvisliemikuutioin maustettuun veteen.

Paista jauheliha ja mausta esim.

grillausmausteella halutessasi.

Anna kaalin kiehua miedolla lämmöllä tunnin verran ja lisää sitten jauheliha ja kasvissuikaleet joukkoon.

Lisää halutessasi suolaa/soijaa sekä siirappia mausteeksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali700g148kcal8.4g23.8g1.4g14.7g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g373g478kcal55.6g0g33.6g0g
Sipuli (kuorittu)154g42kcal2g7.4g0.3g2.6g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä280g115kcal3.9g22.7g0.8g8.4g
Kasvisliemikuutio, Knorr15g43kcal1.2g1.5g3.7g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi15g43kcal1.4g1.1g3.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 2100g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g7.5g67kcal0g0g7.5g0g
Siirappi 23g70kcal0g17.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7336g2011kcal145g147.6g101.6g51.8g
Valittu annoskoko3668g1006kcal72.5g73.8g50.8g25.9g
Annoskoko puolitettuna1834g503kcal36.3g36.9g25.4g13g
Arvot/100g100g27kcal2g2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113391