Kaalikeitto

Suikaloi kaali ja sipuli ja laita kiehumaan liha- ja kasvisliemikuutioin maustettuun veteen.

Paista jauheliha ja mausta esim.

grillausmausteella halutessasi.

Anna kaalin kiehua miedolla lämmöllä tunnin verran ja lisää sitten jauheliha ja kasvissuikaleet joukkoon.

Lisää halutessasi suolaa/soijaa sekä siirappia mausteeksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali750g158kcal9g25.5g1.5g15.7g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g400g512kcal59.6g0g36g0g
Sipuli (kuorittu)165g45kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä300g123kcal4.2g24.3g0.9g9g
Kasvisliemikuutio, Knorr17g46kcal1.3g1.6g4g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi17g46kcal1.5g1.2g3.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 2250g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g8g72kcal0g0g8g0g
Siirappi 25g75kcal0g18.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7862g2155kcal155.4g158g109g55.6g
Valittu annoskoko3931g1078kcal77.7g79g54.5g27.8g
Annoskoko puolitettuna1966g539kcal38.9g39.5g27.3g13.9g
Arvot/100g100g27kcal2g2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113391