Kaalikeitto

Suikaloi kaali ja sipuli ja laita kiehumaan liha- ja kasvisliemikuutioin maustettuun veteen.

Paista jauheliha ja mausta esim.

grillausmausteella halutessasi.

Anna kaalin kiehua miedolla lämmöllä tunnin verran ja lisää sitten jauheliha ja kasvissuikaleet joukkoon.

Lisää halutessasi suolaa/soijaa sekä siirappia mausteeksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali900g190kcal10.8g30.6g1.8g18.9g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g480g614kcal71.5g0g43.2g0g
Sipuli (kuorittu)198g53kcal2.6g9.5g0.4g3.4g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä360g148kcal5g29.2g1.1g10.8g
Kasvisliemikuutio, Knorr20g55kcal1.6g1.9g4.8g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi20g55kcal1.8g1.4g4.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 2699g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g10g86kcal0g0g9.6g0g
Siirappi 30g90kcal0g22.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9432g2585kcal186.6g189.6g131g66.8g
Valittu annoskoko4716g1293kcal93.3g94.8g65.5g33.4g
Annoskoko puolitettuna2358g646kcal46.7g47.4g32.8g16.7g
Arvot/100g100g27kcal2g2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113391