Kaalikeitto

Suikaloi kaali ja sipuli ja laita kiehumaan liha- ja kasvisliemikuutioin maustettuun veteen.

Paista jauheliha ja mausta esim.

grillausmausteella halutessasi.

Anna kaalin kiehua miedolla lämmöllä tunnin verran ja lisää sitten jauheliha ja kasvissuikaleet joukkoon.

Lisää halutessasi suolaa/soijaa sekä siirappia mausteeksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali100g21kcal1.2g3.4g0.2g2.1g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g53g68kcal7.9g0g4.8g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä40g16kcal0.6g3.2g0.1g1.2g
Kasvisliemikuutio, Knorr2.2g6.2kcal0.2g0.2g0.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.2g6.2kcal0.2g0.2g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Siirappi 3.3g10kcal0g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1048g287kcal20.8g21.2g14.4g7.4g
Valittu annoskoko524g144kcal10.4g10.6g7.2g3.7g
Annoskoko puolitettuna262g72kcal5.2g5.3g3.6g1.9g
Arvot/100g100g27kcal2g2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113391