Kaalikeitto

Suikaloi kaali ja sipuli ja laita kiehumaan liha- ja kasvisliemikuutioin maustettuun veteen.

Paista jauheliha ja mausta esim.

grillausmausteella halutessasi.

Anna kaalin kiehua miedolla lämmöllä tunnin verran ja lisää sitten jauheliha ja kasvissuikaleet joukkoon.

Lisää halutessasi suolaa/soijaa sekä siirappia mausteeksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1000g211kcal12g34g2g21g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g533g683kcal79.4g0g48g0g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä400g164kcal5.6g32.4g1.2g12g
Kasvisliemikuutio, Knorr22g62kcal1.8g2.1g5.3g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi22g62kcal2g1.5g5.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 2999g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g11g96kcal0g0g10.7g0g
Siirappi 33g101kcal0g24.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10480g2873kcal207.4g210.6g145.4g74.2g
Valittu annoskoko5240g1437kcal103.7g105.3g72.7g37.1g
Annoskoko puolitettuna2620g718kcal51.9g52.7g36.4g18.6g
Arvot/100g100g27kcal2g2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113391