Nakkikeitto

Kuori ja pilko perunat ja laita runsaaseen (lihaliemellä/kasvisliemellä maustetulla) veteen kiehumaan.

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä.

Kun perunat alkavat kypsymään lisää joukkoon kasvisuikaleet sekä nakit ja lämmitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2640g1584kcal39.6g343.2g2.6g23.8g
Kevyt kalkkunanakki (Atria), annos 28g1041g1093kcal124.9g30.2g48.9g5.2g
Lihaliemikuutio Maggi21g57kcal1.8g1.4g4.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 5577g0kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä651g267kcal9.1g52.7g2g19.5g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g30g268kcal0g0g29.7g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr41g115kcal3.3g3.9g9.8g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g6767kcal357.4g862.8g195.4g98.4g
Valittu annoskoko10000g3383kcal178.7g431.4g97.7g49.2g
Annoskoko puolitettuna5000g1692kcal89.4g215.7g48.9g24.6g
Arvot/100g100g34kcal1.8g4.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113397