Nakkikeitto

Kuori ja pilko perunat ja laita runsaaseen (lihaliemellä/kasvisliemellä maustetulla) veteen kiehumaan.

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä.

Kun perunat alkavat kypsymään lisää joukkoon kasvisuikaleet sekä nakit ja lämmitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g284g170kcal4.3g36.9g0.3g2.6g
Kevyt kalkkunanakki (Atria), annos 28g112g118kcal13.4g3.2g5.3g0.6g
Lihaliemikuutio Maggi2.2g6.2kcal0.2g0.2g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä70g29kcal1g5.7g0.2g2.1g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g3.2g29kcal0g0g3.2g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr4.4g12kcal0.4g0.4g1.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2152g728kcal38.6g92.8g21.2g10.8g
Valittu annoskoko1076g364kcal19.3g46.4g10.6g5.4g
Annoskoko puolitettuna538g182kcal9.7g23.2g5.3g2.7g
Arvot/100g100g34kcal1.8g4.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113397