Nakkikeitto

Kuori ja pilko perunat ja laita runsaaseen (lihaliemellä/kasvisliemellä maustetulla) veteen kiehumaan.

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä.

Kun perunat alkavat kypsymään lisää joukkoon kasvisuikaleet sekä nakit ja lämmitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g426g256kcal6.4g55.4g0.4g3.8g
Kevyt kalkkunanakki (Atria), annos 28g168g176kcal20.2g4.9g7.9g0.8g
Lihaliemikuutio Maggi3.3g9kcal0.3g0.2g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 900g0kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä105g43kcal1.5g8.5g0.3g3.2g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g4.8g43kcal0g0g4.8g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr6.6g19kcal0.5g0.6g1.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3228g1092kcal57.8g139.2g31.6g15.8g
Valittu annoskoko1614g546kcal28.9g69.6g15.8g7.9g
Annoskoko puolitettuna807g273kcal14.5g34.8g7.9g4g
Arvot/100g100g34kcal1.8g4.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113397