Nakkikeitto

Kuori ja pilko perunat ja laita runsaaseen (lihaliemellä/kasvisliemellä maustetulla) veteen kiehumaan.

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä.

Kun perunat alkavat kypsymään lisää joukkoon kasvisuikaleet sekä nakit ja lämmitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g568g341kcal8.5g73.9g0.6g5.1g
Kevyt kalkkunanakki (Atria), annos 28g224g235kcal26.9g6.5g10.5g1.1g
Lihaliemikuutio Maggi4.4g12kcal0.4g0.3g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä140g57kcal2g11.3g0.4g4.2g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g6.4g58kcal0g0g6.4g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr8.8g25kcal0.7g0.8g2.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4304g1456kcal77g185.6g42g21g
Valittu annoskoko2152g728kcal38.5g92.8g21g10.5g
Annoskoko puolitettuna1076g364kcal19.3g46.4g10.5g5.3g
Arvot/100g100g34kcal1.8g4.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113397