Nakkikeitto

Kuori ja pilko perunat ja laita runsaaseen (lihaliemellä/kasvisliemellä maustetulla) veteen kiehumaan.

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä.

Kun perunat alkavat kypsymään lisää joukkoon kasvisuikaleet sekä nakit ja lämmitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g710g426kcal10.7g92.3g0.7g6.4g
Kevyt kalkkunanakki (Atria), annos 28g280g294kcal33.6g8.1g13.2g1.4g
Lihaliemikuutio Maggi5.5g15kcal0.5g0.4g1.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 1500g0kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä175g72kcal2.5g14.2g0.5g5.3g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g8g72kcal0g0g8g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr11g31kcal0.9g1g2.6g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5379g1820kcal96.4g232g52.6g26.6g
Valittu annoskoko2690g910kcal48.2g116g26.3g13.3g
Annoskoko puolitettuna1345g455kcal24.1g58g13.2g6.7g
Arvot/100g100g34kcal1.8g4.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113397