Nakkikeitto

Kuori ja pilko perunat ja laita runsaaseen (lihaliemellä/kasvisliemellä maustetulla) veteen kiehumaan.

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä.

Kun perunat alkavat kypsymään lisää joukkoon kasvisuikaleet sekä nakit ja lämmitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g994g597kcal14.9g129.2g1g8.9g
Kevyt kalkkunanakki (Atria), annos 28g392g412kcal47g11.4g18.4g2g
Lihaliemikuutio Maggi7.7g22kcal0.7g0.5g1.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 2100g0kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä245g101kcal3.4g19.8g0.7g7.4g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g11g101kcal0g0g11.2g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr15g43kcal1.2g1.5g3.7g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7532g2548kcal134.4g324.8g73.6g37g
Valittu annoskoko3766g1274kcal67.2g162.4g36.8g18.5g
Annoskoko puolitettuna1883g637kcal33.6g81.2g18.4g9.3g
Arvot/100g100g34kcal1.8g4.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113397