Nakkikeitto

Kuori ja pilko perunat ja laita runsaaseen (lihaliemellä/kasvisliemellä maustetulla) veteen kiehumaan.

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä.

Kun perunat alkavat kypsymään lisää joukkoon kasvisuikaleet sekä nakit ja lämmitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1136g682kcal17g147.7g1.1g10.2g
Kevyt kalkkunanakki (Atria), annos 28g448g471kcal53.8g13g21.1g2.2g
Lihaliemikuutio Maggi8.8g25kcal0.8g0.6g2g0g
Vesi, vesijohtovesi 2400g0kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä280g115kcal3.9g22.7g0.8g8.4g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g13g115kcal0g0g12.8g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr18g49kcal1.4g1.7g4.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8608g2912kcal153.8g371.4g84g42.2g
Valittu annoskoko4304g1456kcal76.9g185.7g42g21.1g
Annoskoko puolitettuna2152g728kcal38.5g92.9g21g10.6g
Arvot/100g100g34kcal1.8g4.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113397