Nakkikeitto

Kuori ja pilko perunat ja laita runsaaseen (lihaliemellä/kasvisliemellä maustetulla) veteen kiehumaan.

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä.

Kun perunat alkavat kypsymään lisää joukkoon kasvisuikaleet sekä nakit ja lämmitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1278g767kcal19.2g166.2g1.3g11.5g
Kevyt kalkkunanakki (Atria), annos 28g504g529kcal60.5g14.6g23.7g2.5g
Lihaliemikuutio Maggi10g28kcal0.9g0.7g2.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 2701g0kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä315g129kcal4.4g25.5g0.9g9.5g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g14g130kcal0g0g14.4g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr20g56kcal1.6g1.9g4.8g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9684g3276kcal173.2g417.8g94.8g47.6g
Valittu annoskoko4842g1638kcal86.6g208.9g47.4g23.8g
Annoskoko puolitettuna2421g819kcal43.3g104.5g23.7g11.9g
Arvot/100g100g34kcal1.8g4.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113397