Nakkikeitto

Kuori ja pilko perunat ja laita runsaaseen (lihaliemellä/kasvisliemellä maustetulla) veteen kiehumaan.

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä.

Kun perunat alkavat kypsymään lisää joukkoon kasvisuikaleet sekä nakit ja lämmitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g142g85kcal2.1g18.5g0.1g1.3g
Kevyt kalkkunanakki (Atria), annos 28g56g59kcal6.7g1.6g2.6g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi1.1g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä35g14kcal0.5g2.8g0.1g1.1g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr2.2g6.2kcal0.2g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1076g364kcal19.2g46.4g10.4g5.4g
Valittu annoskoko538g182kcal9.6g23.2g5.2g2.7g
Annoskoko puolitettuna269g91kcal4.8g11.6g2.6g1.4g
Arvot/100g100g34kcal1.8g4.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113397