Nakkikeitto

Kuori ja pilko perunat ja laita runsaaseen (lihaliemellä/kasvisliemellä maustetulla) veteen kiehumaan.

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä.

Kun perunat alkavat kypsymään lisää joukkoon kasvisuikaleet sekä nakit ja lämmitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1420g852kcal21.3g184.6g1.4g12.8g
Kevyt kalkkunanakki (Atria), annos 28g560g588kcal67.2g16.2g26.3g2.8g
Lihaliemikuutio Maggi11g31kcal1g0.8g2.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 3001g0kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä350g144kcal4.9g28.4g1.1g10.5g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g16g144kcal0g0g16g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr22g62kcal1.8g2.1g5.3g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10760g3640kcal192.4g464.2g105.2g53g
Valittu annoskoko5380g1820kcal96.2g232.1g52.6g26.5g
Annoskoko puolitettuna2690g910kcal48.1g116.1g26.3g13.3g
Arvot/100g100g34kcal1.8g4.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113397