Makaronilaatikko

Keitä makaronit.

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha.

Mausta jauheliha jauhelihamausteella sekä grillausmausteella.

Valmista lihaliemi laittamalla 3-5 dl:aan kiehuvaa vettä 2 lihaliemikuutioita.

Valmista munamaito (3-4 munaa ja loput rasvatonta maitoa, niin että nesteeksi tulee n. 5dl).

Sekoita makaronit ja sipuli-jauheliha seos ja kaada voideltuun vuokaan.

Kaada munamaito sekä lihaliemi sekaan.

Laita uuniin n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g160g205kcal23.8g0g14.4g0g
Sipuli (kuorittu)126g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Lihaliemikuutio Maggi8.8g25kcal0.8g0.6g2g0g
Vesi, vesijohtovesi 140g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen100g33kcal3.3g4.9g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)80g176kcal10.5g0.4g14.9g0g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g160g222kcal30.4g0g11.2g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g6.4g58kcal0g0g6.4g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 640g679kcal25.5g123.9g5.7g11.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2840g2861kcal191.8g271.6g109.8g26.4g
Valittu annoskoko1420g1430kcal95.9g135.8g54.9g13.2g
Annoskoko puolitettuna710g715kcal48g67.9g27.5g6.6g
Arvot/100g100g101kcal6.8g9.6g3.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113408