Makaronilaatikko

Keitä makaronit.

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha.

Mausta jauheliha jauhelihamausteella sekä grillausmausteella.

Valmista lihaliemi laittamalla 3-5 dl:aan kiehuvaa vettä 2 lihaliemikuutioita.

Valmista munamaito (3-4 munaa ja loput rasvatonta maitoa, niin että nesteeksi tulee n. 5dl).

Sekoita makaronit ja sipuli-jauheliha seos ja kaada voideltuun vuokaan.

Kaada munamaito sekä lihaliemi sekaan.

Laita uuniin n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g200g256kcal29.8g0g18g0g
Sipuli (kuorittu)158g43kcal2g7.6g0.3g2.7g
Lihaliemikuutio Maggi11g31kcal1g0.8g2.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen125g41kcal4.1g6.1g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)100g220kcal13.1g0.5g18.6g0g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g200g278kcal38g0g14g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g8g72kcal0g0g8g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 800g849kcal31.9g155g7.1g13.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3553g3579kcal239.8g340g137g33.2g
Valittu annoskoko1777g1789kcal119.9g170g68.5g16.6g
Annoskoko puolitettuna888g895kcal60g85g34.3g8.3g
Arvot/100g100g101kcal6.7g9.6g3.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113408