Makaronilaatikko

Keitä makaronit.

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha.

Mausta jauheliha jauhelihamausteella sekä grillausmausteella.

Valmista lihaliemi laittamalla 3-5 dl:aan kiehuvaa vettä 2 lihaliemikuutioita.

Valmista munamaito (3-4 munaa ja loput rasvatonta maitoa, niin että nesteeksi tulee n. 5dl).

Sekoita makaronit ja sipuli-jauheliha seos ja kaada voideltuun vuokaan.

Kaada munamaito sekä lihaliemi sekaan.

Laita uuniin n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g240g307kcal35.7g0g21.6g0g
Sipuli (kuorittu)189g51kcal2.5g9.1g0.4g3.2g
Lihaliemikuutio Maggi13g37kcal1.2g0.9g3g0g
Vesi, vesijohtovesi 210g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen150g50kcal4.9g7.3g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)120g264kcal15.7g0.6g22.3g0g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g240g333kcal45.6g0g16.8g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g10g86kcal0g0g9.6g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 959g1018kcal38.3g185.9g8.5g16.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4260g4291kcal287.8g407.6g164.4g39.8g
Valittu annoskoko2130g2145kcal143.9g203.8g82.2g19.9g
Annoskoko puolitettuna1065g1073kcal72g101.9g41.1g10g
Arvot/100g100g101kcal6.8g9.6g3.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113408