Makaronilaatikko

Keitä makaronit.

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha.

Mausta jauheliha jauhelihamausteella sekä grillausmausteella.

Valmista lihaliemi laittamalla 3-5 dl:aan kiehuvaa vettä 2 lihaliemikuutioita.

Valmista munamaito (3-4 munaa ja loput rasvatonta maitoa, niin että nesteeksi tulee n. 5dl).

Sekoita makaronit ja sipuli-jauheliha seos ja kaada voideltuun vuokaan.

Kaada munamaito sekä lihaliemi sekaan.

Laita uuniin n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g280g358kcal41.7g0g25.2g0g
Sipuli (kuorittu)220g60kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Lihaliemikuutio Maggi15g43kcal1.4g1.1g3.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 245g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen175g58kcal5.8g8.6g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)140g308kcal18.3g0.7g26g0g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g280g389kcal53.2g0g19.6g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g11g101kcal0g0g11.2g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 1119g1187kcal44.7g216.9g10g19.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4970g5006kcal336g475.8g191.8g46.4g
Valittu annoskoko2485g2503kcal168g237.9g95.9g23.2g
Annoskoko puolitettuna1243g1252kcal84g119g48g11.6g
Arvot/100g100g101kcal6.8g9.6g3.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113408