Makaronilaatikko

Keitä makaronit.

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha.

Mausta jauheliha jauhelihamausteella sekä grillausmausteella.

Valmista lihaliemi laittamalla 3-5 dl:aan kiehuvaa vettä 2 lihaliemikuutioita.

Valmista munamaito (3-4 munaa ja loput rasvatonta maitoa, niin että nesteeksi tulee n. 5dl).

Sekoita makaronit ja sipuli-jauheliha seos ja kaada voideltuun vuokaan.

Kaada munamaito sekä lihaliemi sekaan.

Laita uuniin n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g320g409kcal47.6g0g28.8g0g
Sipuli (kuorittu)252g68kcal3.3g12.1g0.5g4.3g
Lihaliemikuutio Maggi18g49kcal1.6g1.2g4g0g
Vesi, vesijohtovesi 280g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen200g66kcal6.6g9.8g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)160g352kcal20.9g0.8g29.7g0g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g320g444kcal60.7g0g22.4g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g13g115kcal0g0g12.8g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 1279g1357kcal51g247.9g11.4g22.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5680g5721kcal383.4g543.6g219.2g53.2g
Valittu annoskoko2840g2861kcal191.7g271.8g109.6g26.6g
Annoskoko puolitettuna1420g1430kcal95.9g135.9g54.8g13.3g
Arvot/100g100g101kcal6.7g9.6g3.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113408