Makaronilaatikko

Keitä makaronit.

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha.

Mausta jauheliha jauhelihamausteella sekä grillausmausteella.

Valmista lihaliemi laittamalla 3-5 dl:aan kiehuvaa vettä 2 lihaliemikuutioita.

Valmista munamaito (3-4 munaa ja loput rasvatonta maitoa, niin että nesteeksi tulee n. 5dl).

Sekoita makaronit ja sipuli-jauheliha seos ja kaada voideltuun vuokaan.

Kaada munamaito sekä lihaliemi sekaan.

Laita uuniin n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g400g512kcal59.5g0g36g0g
Sipuli (kuorittu)315g85kcal4.1g15.1g0.6g5.4g
Lihaliemikuutio Maggi22g62kcal2g1.5g5.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen250g82kcal8.2g12.2g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)200g440kcal26.2g1g37.2g0g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g400g556kcal75.9g0g28g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g16g144kcal0g0g16g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 1599g1696kcal63.8g309.8g14.2g27.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7100g7151kcal479.4g679.2g274.2g66.4g
Valittu annoskoko3550g3576kcal239.7g339.6g137.1g33.2g
Annoskoko puolitettuna1775g1788kcal119.9g169.8g68.6g16.6g
Arvot/100g100g101kcal6.8g9.6g3.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113408