Makaronilaatikko

Keitä makaronit.

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha.

Mausta jauheliha jauhelihamausteella sekä grillausmausteella.

Valmista lihaliemi laittamalla 3-5 dl:aan kiehuvaa vettä 2 lihaliemikuutioita.

Valmista munamaito (3-4 munaa ja loput rasvatonta maitoa, niin että nesteeksi tulee n. 5dl).

Sekoita makaronit ja sipuli-jauheliha seos ja kaada voideltuun vuokaan.

Kaada munamaito sekä lihaliemi sekaan.

Laita uuniin n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g80g102kcal11.9g0g7.2g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Lihaliemikuutio Maggi4.4g12kcal0.4g0.3g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen50g17kcal1.6g2.4g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)40g88kcal5.2g0.2g7.4g0g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g80g111kcal15.2g0g5.6g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g3.2g29kcal0g0g3.2g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 320g339kcal12.8g62g2.8g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1420g1430kcal95.8g135.8g54.6g13.4g
Valittu annoskoko710g715kcal47.9g67.9g27.3g6.7g
Annoskoko puolitettuna355g358kcal24g34g13.7g3.4g
Arvot/100g100g101kcal6.7g9.6g3.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113408