Makaronilaatikko

Keitä makaronit.

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha.

Mausta jauheliha jauhelihamausteella sekä grillausmausteella.

Valmista lihaliemi laittamalla 3-5 dl:aan kiehuvaa vettä 2 lihaliemikuutioita.

Valmista munamaito (3-4 munaa ja loput rasvatonta maitoa, niin että nesteeksi tulee n. 5dl).

Sekoita makaronit ja sipuli-jauheliha seos ja kaada voideltuun vuokaan.

Kaada munamaito sekä lihaliemi sekaan.

Laita uuniin n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g800g1024kcal119.2g0g72g0g
Sipuli (kuorittu)630g170kcal8.2g30.2g1.3g10.7g
Lihaliemikuutio Maggi44g123kcal4g3.1g10.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 700g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen500g165kcal16.5g24.5g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)400g880kcal52.4g2g74.4g0g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g800g1112kcal152g0g56g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g32g288kcal0g0g32g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 3200g3395kcal127.7g620.2g28.5g55.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14212g14315kcal960g1360g548.6g132.8g
Valittu annoskoko7106g7158kcal480g680g274.3g66.4g
Annoskoko puolitettuna3553g3579kcal240g340g137.2g33.2g
Arvot/100g100g101kcal6.8g9.6g3.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113408