Uunisei purjo-tomaattikastikkeessa

UUNISEITIÄ TOMAATTI-YRTTIPEDILLÄ

1 pkt pakastettuja seitifileitä
1 tl sitruunapippuria
1 tl yrttisuolaa (Herbamare)
½ purjoa suikaleina
(20 g paprikaa kuutitoituna)
(70 g tomaattia kuutioituna)
2 rkl öljyä
1 tlk (400 g) oreganolla ja basilikalla maistettua tomaattimurskaa
1 kasvis- tai yrttiliemikuutio
1 tl hunajaa tai sokeria
½ ruukullista kirveliä tai persiljaa silputtuna

Anna kalapakasteen sulaa jääkaapissa kohmeiseksi.

Irrottele fileet työlaudalle, mausta yrttisuolalla ja sitruunapippurilla molemmin puolin.

Jätä maustumaan vihannesseoksen valmistamisen ajaksi.

Kytke uuni lämpenemään.

Kuullota purjosuikaleet kuumennetussa öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja murenna mukaan liemikuutio.

Mausta seos hunajalla, yrttisuolalla ja silputulla kirvelillä.

Lado kalafileet matalaan uunivuokaan ja kaada päälle vihannesseos.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Tarjoa lisänä keitettyjä perunoita tai riisiä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g700g490kcal112g0g2.1g0g
Suola, annos 3g8.8g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g8.8g15kcal0.7g2.8g0.1g0g
Purjosipuli 219g50kcal4g5.2g0.4g4.6g
Paprika punainen 26g7.7kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g123g25kcal0.7g4.7g0.4g1.7g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g18g46kcal1.7g1.7g3.5g0.3g
Tomaattimurskaa yrteillä (Rainbow), annos 370g648g227kcal6.5g44g3.2g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g26g232kcal0g0g26.3g0g
Kevythunajavalmiste (Mieleinen), annos 10g8.8g19kcal0g3.8g0g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3570g2221kcal251.6g126.8g72.2g20.2g
Valittu annoskoko1785g1110kcal125.8g63.4g36.1g10.1g
Annoskoko puolitettuna893g555kcal62.9g31.7g18.1g5.1g
Arvot/100g100g62kcal7g3.6g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115928