Uunisei purjo-tomaattikastikkeessa

UUNISEITIÄ TOMAATTI-YRTTIPEDILLÄ

1 pkt pakastettuja seitifileitä
1 tl sitruunapippuria
1 tl yrttisuolaa (Herbamare)
½ purjoa suikaleina
(20 g paprikaa kuutitoituna)
(70 g tomaattia kuutioituna)
2 rkl öljyä
1 tlk (400 g) oreganolla ja basilikalla maistettua tomaattimurskaa
1 kasvis- tai yrttiliemikuutio
1 tl hunajaa tai sokeria
½ ruukullista kirveliä tai persiljaa silputtuna

Anna kalapakasteen sulaa jääkaapissa kohmeiseksi.

Irrottele fileet työlaudalle, mausta yrttisuolalla ja sitruunapippurilla molemmin puolin.

Jätä maustumaan vihannesseoksen valmistamisen ajaksi.

Kytke uuni lämpenemään.

Kuullota purjosuikaleet kuumennetussa öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja murenna mukaan liemikuutio.

Mausta seos hunajalla, yrttisuolalla ja silputulla kirvelillä.

Lado kalafileet matalaan uunivuokaan ja kaada päälle vihannesseos.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Tarjoa lisänä keitettyjä perunoita tai riisiä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g800g560kcal128g0g2.4g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g10g17kcal0.8g3.2g0.1g0g
Purjosipuli 250g57kcal4.5g6g0.5g5.2g
Paprika punainen 30g8.8kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g140g28kcal0.8g5.3g0.4g2g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g20g52kcal2g2g4g0.3g
Tomaattimurskaa yrteillä (Rainbow), annos 370g740g259kcal7.4g50.3g3.7g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g30g265kcal0g0g30g0g
Kevythunajavalmiste (Mieleinen), annos 10g10g21kcal0g4.3g0g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4080g2538kcal287.6g145g82.4g23g
Valittu annoskoko2040g1269kcal143.8g72.5g41.2g11.5g
Annoskoko puolitettuna1020g635kcal71.9g36.3g20.6g5.8g
Arvot/100g100g62kcal7g3.6g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115928