Uunisei purjo-tomaattikastikkeessa

UUNISEITIÄ TOMAATTI-YRTTIPEDILLÄ

1 pkt pakastettuja seitifileitä
1 tl sitruunapippuria
1 tl yrttisuolaa (Herbamare)
½ purjoa suikaleina
(20 g paprikaa kuutitoituna)
(70 g tomaattia kuutioituna)
2 rkl öljyä
1 tlk (400 g) oreganolla ja basilikalla maistettua tomaattimurskaa
1 kasvis- tai yrttiliemikuutio
1 tl hunajaa tai sokeria
½ ruukullista kirveliä tai persiljaa silputtuna

Anna kalapakasteen sulaa jääkaapissa kohmeiseksi.

Irrottele fileet työlaudalle, mausta yrttisuolalla ja sitruunapippurilla molemmin puolin.

Jätä maustumaan vihannesseoksen valmistamisen ajaksi.

Kytke uuni lämpenemään.

Kuullota purjosuikaleet kuumennetussa öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja murenna mukaan liemikuutio.

Mausta seos hunajalla, yrttisuolalla ja silputulla kirvelillä.

Lado kalafileet matalaan uunivuokaan ja kaada päälle vihannesseos.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Tarjoa lisänä keitettyjä perunoita tai riisiä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g900g630kcal144g0g2.7g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g11g19kcal0.9g3.6g0.1g0g
Purjosipuli 281g64kcal5.1g6.7g0.6g5.9g
Paprika punainen 34g10kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g158g32kcal0.9g6g0.5g2.2g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g23g59kcal2.2g2.2g4.5g0.3g
Tomaattimurskaa yrteillä (Rainbow), annos 370g833g291kcal8.3g56.6g4.2g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g34g298kcal0g0g33.8g0g
Kevythunajavalmiste (Mieleinen), annos 10g11g24kcal0g4.8g0g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4590g2855kcal323.4g162.8g93g25.6g
Valittu annoskoko2295g1428kcal161.7g81.4g46.5g12.8g
Annoskoko puolitettuna1148g714kcal80.9g40.7g23.3g6.4g
Arvot/100g100g62kcal7g3.5g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115928