Uunisei purjo-tomaattikastikkeessa

UUNISEITIÄ TOMAATTI-YRTTIPEDILLÄ

1 pkt pakastettuja seitifileitä
1 tl sitruunapippuria
1 tl yrttisuolaa (Herbamare)
½ purjoa suikaleina
(20 g paprikaa kuutitoituna)
(70 g tomaattia kuutioituna)
2 rkl öljyä
1 tlk (400 g) oreganolla ja basilikalla maistettua tomaattimurskaa
1 kasvis- tai yrttiliemikuutio
1 tl hunajaa tai sokeria
½ ruukullista kirveliä tai persiljaa silputtuna

Anna kalapakasteen sulaa jääkaapissa kohmeiseksi.

Irrottele fileet työlaudalle, mausta yrttisuolalla ja sitruunapippurilla molemmin puolin.

Jätä maustumaan vihannesseoksen valmistamisen ajaksi.

Kytke uuni lämpenemään.

Kuullota purjosuikaleet kuumennetussa öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja murenna mukaan liemikuutio.

Mausta seos hunajalla, yrttisuolalla ja silputulla kirvelillä.

Lado kalafileet matalaan uunivuokaan ja kaada päälle vihannesseos.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Tarjoa lisänä keitettyjä perunoita tai riisiä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g1000g700kcal160g0g3g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g13g21kcal1g4g0.1g0g
Purjosipuli 313g72kcal5.7g7.5g0.6g6.6g
Paprika punainen 38g11kcal0.4g1.7g0.2g0.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g175g36kcal1.1g6.7g0.5g2.5g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g25g65kcal2.5g2.5g5g0.4g
Tomaattimurskaa yrteillä (Rainbow), annos 370g925g324kcal9.3g62.9g4.6g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g38g332kcal0g0g37.5g0g
Kevythunajavalmiste (Mieleinen), annos 10g13g27kcal0g5.4g0g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5100g3172kcal360g181.4g103g29g
Valittu annoskoko2550g1586kcal180g90.7g51.5g14.5g
Annoskoko puolitettuna1275g793kcal90g45.4g25.8g7.3g
Arvot/100g100g62kcal7.1g3.6g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115928