Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g750g945kcal37.5g21g78.8g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g450g1620kcal126g9g121.5g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.8g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl72g245kcal10.1g40.3g4.8g7.9g
Ruisjauho Pirkka135g412kcal13.1g82.4g2.7g20.3g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3504g7437kcal457.6g318.8g483.2g56.6g
Valittu annoskoko1752g3719kcal228.8g159.4g241.6g28.3g
Annoskoko puolitettuna876g1859kcal114.4g79.7g120.8g14.2g
Arvot/100g100g212kcal13.1g9.1g13.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117368